tisdag 19 oktober 2010

Inget svar…

Eftersom jag är den jag är skickade jag igår kväll ett SMS till chefen på Café Opera med texten:

Varför är inte jag bjuden på 30-års festen? Mvh Thomas Svanström

Han har inte svarat.

Min fd kollega som inte heller hade fått någon inbjudan gjorde mer eller mindre samma sak och fick ett meddelande intalat på sin telefonsvarare att han skulle maila chefen en påminnelse så skulle han skicka en inbjudan.

Seriös snubbe...

4 kommentarer:

Patrik sa...

Är det verkligen så viktigt att bli bjuden på festen? Du är över 40 år, det borde finnas viktigare saker i ditt liv än att ligga sömnlös för att du inte blivit bjuden på en fest. Okej, du har arbetat där men kanske kan vara aktuellt att lägga det bakom dig nu.

mvh

Patrik

Don Tomaso sa...

Givetvis ligger jag inte sömnlös för det här. Men jag tycker det är märkligt att ett företag som jag dragit in närmare 30 miljoner till inte bjuder in mig till sitt jubileum.

Får jag en inbjudan kommer jag iaf inte att gå.

Att jag är över 40 år spelar väl mindre roll. Det tycker iaf jag…

Anonym sa...

Tycker det verkar larvigt att du inte är bjuden när resten av Sthlm är det. Men egentligen inget att bli upprörd över ffa om du inte själv vill gå.

Men dock förstår jag inte på vilket sätt du dragit in 30 MSEK till Cafet? Det är väl deras kunder som bidragit med de pengarna och orsaken till det är lokalen, läget och historian?

/Tom

Don Tomaso sa...

Visst har kunderna spenderat pengarna. Men innan jag kom in och tog hand om deras onsdagar så var Cafe Opera tomt. Eftersom jag vet vad vi omsatte i snitt under denna period så la jag bara ihop summan. Skit samma. Hade jag fått en inbjudan som alla andra deras anställda genom tiderna hade jag givetvis gått.