tisdag 7 december 2010

Focus

Tisdag. Sitter hemma med lite fotboll på i bakgrunden. I vanlig ordning visar Kanal 10 en ointrssant match från Champoins League. En match där Barca matchar nya talanger. Det är verkligen svinkallt ute. Så jag har inga planer på att lämna lägenheten.

Såg filmen Peacock igår. En ganska konstig film om en kille som lever ett dubbelliv efter sin mammas bortgång. Bara att hålla tummarna på att man själv inte går innåt om något tragiskt skulle hända i ens liv.

Dagen har annars varit fullspäckad med möten och telefonsamtal. Försöker få till ett par koncept med lite nya samarbetspartners. Det går åt rätt håll - om man säger så. Johan är hemma från Brasilien och USA och det känns skönt att att vi nu kan fokusera på det vi ska göra på Joia-Agency - allihop - tillsammans. Vi sitter ju fortfarande hemma och sköter våra uppgifter var-och-en och så lär det se ut ett tag till tills företaget är ordentligt up-and-running. Jag skulle gissa att vi är ordentligt online framme i mars/april. Kanske tidigare. Men inte senare.

Matchen i bakgrunden är ett sömnpiller och kommentatorn pratar knappt.

I morgon väntar ett par nya möten och det är dags att sjösätta ett par idéer. Vi får förfrågningar från höger och vänster. Det mesta är i dagsläget ganska ointressant. Men det finns givetvis en del öppningar för improvisationer.

Har under början av denna vecka och slutet av förra jagat en del kontakter. SMS, lämnade meddelanden på telefonsvarare, direktmeddelanden på Facebook. När man inte får något svar, helt utan anledning, blir man ju först nästan lite orolig. Sen blir man förbannad.

Respektlöshet för äldre och kunnigare och oproffsighet är de värsta egenskaperna en människa kan ha. Det kan ta en person en bit på vägen. Men besitter man någon av dessa två egenskaper, kommer man ALDRIG att nå hela vägen. Så enkelt är det.

Nu gjorde FC Köpenhamn mål, enligt plinget i rutan. Jag kollar en film istället och bäddar ner mig i soffan.

Tja…

Inga kommentarer: