fredag 4 september 2009

Café Opera Trophy


Precis kommit hem från banketten på Operaterassen. En trevlig (trevlig är väl ändå ett jävligt jobbigt och meningslöst ord när man tänker efter) prisutdelning där min vän och spelkompis idag, Christos Neo, otippat tog hem 3:e platsen i B-klassen på skapliga 35 poäng. Själv (19.9 i hcp) skrapade jag ihop 33 pinnar, och borde med lite enkel matematik hamnat precis utanför prispallen (som vanligt) i C-klassen. Spöade dock både Lasse och Rickard. Vi har haft otroligt roligt - till och från.

Café Opera Trophy är en välgörenhetsgolf där Unicef får hela vinsten (i år) till att bygga brunnar och toaletter i Etiopien. Totalt samlade tävlingen in enmiljonfyrahundratusenkronor till projektet vilket måste ses som en större bedrift. Bra jobbat.

Pratade lite med Abbe's fru efter middagen. Hon berättade att Abbe köpt samma lampor (de blåa Miami-insprierade LED varianterna) som jag har hemma efter att han sett dom hos mig. De har dock inte kopplats in, då hon tyckte de påminde för mycket om en bar och inte om ett hem. Antar att i samma sekund jag skaffar mig en flickvän på stadig basis så lär de försvinna. Eller så träffar jag helt enkelt en tjej med samma smak som jag själv.

Det låter bättre…

1 kommentar:

Anonym sa...

Var köper man de LED lamporna?