måndag 9 augusti 2010

Har du hört den förut?


Till den som känner sig träffad. Ta inte så att du spricker när du skickar ut en inbjudan. Och läs igenom texten minst en gång innan den skickas ut.Inbjudningstexten nedan är saxad direkt, utan några tillägg:

Lobby Nattklubb Stockholms stockholms största Fashionklubb med öppet till 05!

Fashion – Ett ord förknippat med trend, mode, nyskapande och innovation.

Vi välkomnar Er till Lobby Nattklubb, Stockholms nya trendiga Fashionklubb med överlägset ljus och ljud samt en sagolik miljö som kommer förtrolla dig!
...
Lobby Nattklubb huserar inte bara en av Stockholms största nattklubbslokaler utan också en av de mest unika där nattklubbsdelen är byggt kring ett galleri. På kvällen förvandlas detta galleri till något utöver det vanliga med en massiv ljusrigg som lyser upp en fantastisk miljö av nästan sagolik karaktär.

Lobby Nattklubb är det perfekta alternativet för Dig som är trött på att festa i mörka och trånga källarlokaler med lågt i tak och dålig luft samt vill uppleva en helt ny känsla av nattklubb.

På det stora dansgolvet spelas den senaste housemusiken medan det vankas FEVER-stämning på det lilla dansgolvet där det bästa från 80 och 90 tal samt Eurovision spelas. För de mer kräsna gästerna finns även våra VIP-bord som kan bokas och där ni redan vid entrén till vår nattklubb blir väl omhändertagna.

Frågorna jag nu ställer mig är:
• Om man behöver förklara för gästerna vad Fashion är. Vilka gäster förväntar man sig då att ha?
• Kan inte någon öppna en bra nattklubb i en källare med lågt till tak och dålig luft? Om den redan finns vilken menar dom i så fall?
• Vad är FEVER stämning?
• Måste man vara kräsen för att få boka ett bord?
• Är det inte samma Grodan Sergel fast med ett nytt namn?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Men oj!!! Hahaha

Ida sa...

HAHAH! Hehe.. HAHA!

dkorhonen sa...

Flyern håller lika hög klass som vanligt..