fredag 18 december 2009

Hemma igen.

Då är man hemma igen. Faktiskt jävligt skönt. Men det gungar fortfarande. Det blåste ju en del på sjön. Under Snookspelningen så ramlade typ halva dansgolvet för att båten krängde så mycket…

Under min spelning va det dock inga som ramlade. De flesta gick till sina hytter eller upp till diskoteket. Kändes väl sådär men inget man kan påverka. Kanske skulle man varvat DJs med artistuppträdanden för att bibehålla festen på ett ställe. Nu va det inte tillräckligt med folk för att fylla båda ställena.

Hemresan var som vanligt ett enda stort väntande. Fick höra talas om snökaoset hemma och förbeställde en taxi som skjutsade mig direkt till WeSC's julfest. Spelade lite skivor och minglade med mina fd arbetskollegor och vi drog vidare till Vassa Eggen där de dukat upp en riktig öl- och vinbuffé. Tror inte att jag har skrattat och haft så roligt på mycket länge.

Nu gäller det att ladda om batterierna för helgens två stora Loca Sessions fester. Dels på Grodan Sergel ikväll. Och i morgon i Uppsala på Saluhallen.

Inga kommentarer: