måndag 29 november 2010

Massiv kampanj!

Marknadsföringen av juldagens Eric Prydz på Annexet-event liknar inget som tidigare genomförts. Vart man än kollar så ser man flyers, information och eventlänkar. Det är verkligen imponerande att se vilken enorm genomslagskraft Stureplansgruppen kan uppnå när de trycker på alla sina knappar. Effekten lär ju givetvis bli att tillställningen blir slutsåld. För om den inte blir det med all denna marknadsföring så är det ju något som är galet. Som jag ser det har ingen annan arrangör denna möjlighet att nå ut till så mycket folk i den potentiella målgruppen utan att behöva lätta rejält på plånboken.

Att man nu dessutom satt Adam Beyer som warm-up breddar givetvis kvällen åt det ena hållet. Det är ingen akt som direkt flirtar med den traditionella stureplanspubliken så det ska bli intressant att se vem den andra warmupen blir… För en till lär det behövas.

Jag röstar på Sällberg.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Grym bokning av Jonas Olsen! Årets bästa enligt mig!

Don Tomaso sa...

Fantastisk bra jobbat.

Leorooney sa...

Haha Jerome Isma-Ae är väl kanske inte heller en favorit runt stureplan. Känns så jävla rätt att de går hela vägen med Prydz. Är helt säker på att han fick bestämma warm-ups och Eric säljer ju sig som bekant inte så lätt. Det blir en ganska mörk men tung kväll! Vad tycker du om Jerome föresten?