torsdag 18 mars 2010

Coca Cola festen



Gårdagens fest på Café Opera får väl kategoriseras som halvlyckad. Bra stämning och fest men inte tillräckligt med folk. Att arrangera en fest i den här storleken kräver sin man och arrangören hade nog underskattat vilken insats det krävs för att fylla hela huset på Caféet. Den enda promotion som gjorts inför festen är events på Facebook, mail till Cafets register samt några få artiklar på Finest. Nu va det helt fullt på nedervåningen och vi flyttade fokuset till en mindre yta för att maximera festen vid två-tiden, precis enligt konstens alla regler.

Events på Facebook är ju en informationsspridare men inget du kan räkna hem i dörren. Café Opera mailbombar sina gäster ett par gånger i veckan så de mailen öppnas allt mindre. Och Finest ska vi inte prata om. Rörigare än en vasaloppsstart och helt omöjligt att navigera sig till viktiga artiklar som försvinner bland ägarklubbarnas promotionflyers...

Det tråkiga blev ju nu så att om Tom Novy inte ens spelade samt att Chris Willis fick uppträda nere på Café Opera istället för uppe i Rotundan. Ett bejublat framträdande men dock, Ibland blir det helt enkelt riktigt som man tänkt sig. Men dom som va där hade roligt och det är ju alltid det viktigaste i slutändan.

Livet går vidare. Och nu fortsätter helgen med tre dagar (eller snarare nätter) på Collage. Vi får helt enkelt hoppas att det folket, som går ut, fortsätter att ha roligt!

PS! Skivorna kom tillbaka men lurarna försvann. Skönt och trist på samma gång.

2 kommentarer:

Sebastian Ohrn sa...

Kör du Collage på lördag?

T sa...

Skivorna är alla gånger viktigare än lurarna!