söndag 11 juli 2010

Dagens Industris profil

Sista sidan i Dagens Industris Tennisbilaga ägnas åt en intervju med undertecknad. Det är lite svårt att läsa så du kan se frågor och svar här.

Vad är det bästa och sämsta med Båstad?
Det bästa med Båstad är helt klart miljön. Efter att ha besökt Båstad varje sommar sedan 1987 så värderar jag idag omgivningen, golfen och givetvis tennisen högre än själva festandet. Att svara på vad som är det sämsta på Båstad är svårare. Kanske att det inte finns tillräckligt med hotellrum...

Är det verkligen bra party på Båstadveckorna eller är det en myt?
Det är absolut ingen myt. Det är ett högoktanigt party som är svårt att hitta i Sverige. Möjligtvis i Visby under vecka 29.

På dansgolvet – vad fungerar bättre respektive sämre i Båstad?
Eftersom det är en utpräglad festpublik ligger fokuset på dansant clubmusik. Och då lutar det snarare åt den något kommersiellare varianten än en undergroundscen. Men alla kvällar har sin charm. Och att som DJ behöva överge sin egen övertygelse är inte optimalt. Oftast har den som bokat dig koll på vad du spelar och anpassar kvällen därefter.

Hur får du folk att dansa en hel kväll utan att tröttna?
Att spela skivor är bland det roligaste jag vet. Det tröttnar man inte på. Samtidigt måste man som DJ få dansgolvet att leva. Att ibland ha lite mindre och ibland lite mer folk på dansgolvet är bara nyttigt för pulsen på nattklubben.

Vilken är sommarens största hit?
Det finns ju ett flertal men jag kommer inte gå hem förräns jag spelat Robyn – Dancing On My Own (Rex The Dog Mix)

Var och när spelar du i Båstad?
Jag kommer spela på Loca Sessions på Lounge By The Sea (Hamnkrogen) onsdag den 14e juli.

Inga kommentarer: