fredag 23 april 2010

Torsdag

Har varit runt på stan en sväng efter kvällens jobb. Och det som gör mig mest konfunderad är att gäster som fortfarande fått för sig att Spy Bar ska vara ett coolt ställe med mycket 'kändisar' gladeligen betalar en styv hundring i entré för att bli ordentligt förnedrade.

Vad de betalar för är:

Först träffar man på fyra dyngraka brudar i DJ båset, i det sk vita rummet. Det verkar som om de inte har en jävla aning om vilken planet de befinner sig på. Skivorna hackar. Basen och diskanten kommer och går. Det är HELT tyst i en halvminut mellan låtarna.

Och ingen verkar bry sig ett skit.

Alla garvar som om de satt på en geografilektion för att lära sig Ukrainas största sjöar.

I direkt anslutning till fylleslaget, som pågår i det så kallade DJbåset, står ett antal killar, påtända som maj-kasar, och filmar, skickar SMS eller plåtar sig själva (jävligt oklart) och hejjar vilt på tjejerna som om de inte fått runka till en internetrulle på år och dagar.

Ibland kan man klaga på när folk försöker anstränga sig, för att skapa en bra produkt, och tänker helt fel. Men i det här fallet så är jag faktiskt mest förvånad att verksamheten över huvudtaget får pågå. Och att den så strikta polisen låter folk att hålla på.

Det va kriminellt uselt på Spy Bar ikväll. Och alla som har lite koll på läget håller med.

Även om de råkade spela Echo & The Bunnymen…

Inga kommentarer: