söndag 29 november 2009

El classico


Idag är det dags för El Classico. Sällan har väl en spansk fotbollsmatch hypats så mycket i svensk media. Jag håller på Barcelona och tror att de vinner med 4-1. Om Messi och Zlatan spelar. Spelar de inte blir det 2-1.

Har bjudit över min barndomskompis Henrik på fotbollssöndag. Laga lite mat. Kolla teve, spela PS3 och snacka skit. Nu till det riktigt roliga. Henrik visar upp ett SMS med texten:
'Hej! Kan du inte snälla be din bror sjunga en Hellowen-låt nästa gång. Jag tror nämligen han hade klarat de höga tonerna ypperligt och gjort eftertryck i rocksverige. Tack på förhand! Hälsningar seriös person!

Det visar sig att Henrik har samma namn som IdolEriks äldre bror (finns bara två i Sverige med det namnet). Så någon har googlat fram Grönis nummer och skickat honom detta. Och han är tydligen inte den enda. Henke har fått typ tio SMS med hälsningar till 'brorsan'.

Henrik kollade upp Eriks brorsa på nätet och det visar sig att karln är hög chef på något finansbolag, som dessutom fått beröm för att han kommit ut ur garderoben…

Inga kommentarer: