tisdag 19 januari 2010

Ujjj vad trevligt

Oxfilé från äppelätande kossa på Gotland och Fois Gras från fransk anka.

Alf tillreder en rödvinssås.

En trevlig tisdagskväll håller på att övergå i sömn. Har haft Alf Tumble och Rasmus Faber på middag. Vi har lagat mat, druckit öl, vin och kaffe och ätit en stadig fyrarättersmeny (menyn kan du se i tidigare inlägg).

Alf hade med sig fantastiskt vin både till Havskräftssoppan och till Oxfilén. Löjligt gott och mycket trevligt. Slutade med att vi satt och diskuterade om var den bransch, vi alla är sammankopplade med, är på väg. Rasmus som artist (större än man kan förstå, i Japan) och überproducent med absolut gehör. Alf som producent, DJ och imagebuilder. Samt jag som nattklubbsvisionär, eventansvarig och DJ. Det blev en intressant diskussion där vi egentligen inte kom fram till något konkret. Men en hel del idéer och tankar dök givetvis upp…

Om man summerar kvällen så var det viktigaste att vi hade trevligt som vänner och att det kommer bli ett återkommande inslag i tillvaron. Nästa gång hemma hos Rasmus. Då med japansk inriktning.

1 kommentar:

Anonym sa...

gott var det! /AT