torsdag 7 juni 2007

All Is better than well

Kvällen ska sammanfattas, Inne. Okej. Ute. Magiskt. Om man ska säga något om VIPhyllan ute ikväll så finns det inga andra ord en grattis till dig som va där. Om du stod vid repen och försökte komma in utan att lyckas så hade du det roligare än alla på Stureplan ikväll.

Jag och Freddie upprepade det vi alltid gjort. Drack Sambuca Baileys i köket. Han saknade dock vår kvinnliga bartender där. Claes - släpp sargen. Fick höra på omvägar att en nattklubb i stan erbjudit vissa fotbollsspelare ett fesmsiffrigt belopp i kontanter för att komma förbi just deras nattklubb ikväll för at festa. Eeeeh - låg nivå? Ingen aning. Men ett tips är att man ligger lågt med sådana erbjudanden så att det inte kommer ut. Vi pratar om fotbollsspelare som tjänar 400.000 svenska kronor. I veckan. Deras erbjudande är inget annat än ett riktigt pinsamt försök att lyfta upp en riktigt risig produkt till att skaffa sig oförtjänt publicitet. Det kostar att ligga på topp - men att betala för att göra det ska göras med stil och klass. Och det som egentligen gör hela historien lite kul är att nu när de väl vet att de misslyckats kommer de ALDRIG i livet att erkänna det. Men om de lyckats hade det varit väl investerade stålar. Så vitt jag vet kostar en helsidesannons i Kvällspressen ett par hundratusen.

Däremot så lönar sig alltid kvalitet. Och det känns skönt…

Puss å gonatt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken nattklubb är det som erbjudit pengar?

Anonym sa...

Du kastar ju lite sten i glas hus faktikst...Det bådar inte för så hög kvalitet när personalen står i köket och dricker sprit, som du själv skriver. eller har jag fel? El är man seriös när man dricker på jobbet... Peace!

Don Tomaso sa...

"Personalen står i köket och dricker sprit". Det låter ju trevligt. Riktigt så funkar det ju inte - och det förstår nog du med 'Anonym'. Men nog kan jag hålla med om det va ett litet mindre sandkorn i glashuset.

Anonym sa...

Eller som vi säger här i förorten:
-kasta spjut i radhus.

Anonym sa...

Elle som vi säg i Lappland:
- man ska int kasta kniv i kåtan.

Anonym sa...

helt rätt, kolla nyc & london. När jag var ung(25) brukade jag glida in med en hög dödligt snygga damer.

Fick 1000$ att festa för på varje ställe. Inte för att jag behövde pengarna men stället behövde tjejerna:) Hade det varit NFL killar med hade det säkert blivit det 10dubbla.