torsdag 14 juni 2007

Recap och precap

Kaos på Cafeet igår. Folk va dyngblöta av regnet och ha fått stått i kö. Med andra ord mycket folk. Och riktigt roligt att jobba.

Imorgon bär det av till - håll i hatten - Hultsfred. Ska dock inte tälta och leva campingliv. Äta djupfryst pyttipanna och dricka nödraketer. Vi bor i villa. Hänger backstage. Dricker drinkbiljettsöl. Äter trerätters. Vi blir väl omhändertagna av en av våra leverantörer på jobbet.
Det är väl femte eller sjätte festivalen jag åker på. Det roligaste är alltid att kolla in huset man bor i. Vanliga Svenssonfamiljer tjänar två månadslöner på att hyra ut sitt hus under en vecka. De plockar bort sina viktigaste saker och låser in dom nånstans. Men allt tar de inte bort. Förra gången hamnade vi i ett hus. Jag tror att familjen kan ha varit i 25-30 års åldern. Två barn. Bilbingo på lördag. Studsmatta på tomten. Tacosåser i kylen.

Ska se till att blogga lite från festivalen. Ska kolla in Ozzy, 50 Cent, Pet Shop Boys, Manic Street Preachers, The Ark och Turbonegro. Vill nog helst se Shout Out Louds.

Inga kommentarer: