onsdag 17 oktober 2007

Blast Off!


Hittade en mycket rolig länk. Som är otroligt kul för en äkta flippernostalgiker. som jag själv. De spel jag matat mest med min veckopeng är:
• Skateball
• Flight 2000 (Se bilden ovan. Ett av de första "breda" flipperspelen. Det hade även muliballfunktion, vilket va något helt nytt).
• Harlem Globetrotters
• Eight Ball

Skateball stod på vårt gymnasiefik, Princess. Han som hade hand om spelen kallades för flipperdoktorn. En skäggig gubbe som höjde frispelsgränsen, ökade avståndet mellan flipprarna och såg till att kulan rann hela tiden. Vi kunde hålla igång ett spel hela dagen. Skolkning och håltimmar om vartannat. Det va tider det.

De andra flippren stod på "Jarden" och vaktades av Gneten på Söder (i Gävle). Där va man inte lika ofta. Det hängde jävligt mycket raggare där. Så då höll man sig undan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Cool länk brorsan, väcker roliga minnen. För egen del är det Indiana Jones-flippret på GH som bränt störst hål i plånboken, säkert större delen av en månads studiebidrag. Det hade grymt många roliga multiball-lägen, t ex Well-of-souls och wizard-läget, dessutom ett miniflipper på en egen nivå.

http://www.ipdb.org/machine.cgi?id=1267