måndag 21 januari 2008

Äntligen roligt

För en gångs skull har Katrin Schulman skrivit något roligt. Jag gillar inte hennes blogg. Den är alldeles för krystad och lite för arg på allt. Jag gillar henne dock som person och det hon skrivit i tidningen Hennes är bland det bästa jag läst i krönikeväg.

Det roligaste är dock alla mammor som tar åt sig av artikeln. Deras kommentarer under själva artikeln är bara ett certifikat på hur rätt hon har. Läs den utomordentliga krönikan här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker bara hon är dum i huvet ! alla kan irritera sig på barn i ICA-butiker, alla kan tycka de är jobbiga, men hon var säkert likadan när hon var liten. hon kanske inte kommer föda barn, men om hon nu gör det, Stackars unge. Fan att hennes föräldrar inte kände som hon gör nu, då hade hon varit en helt annan person, hon hade älskat sitt barn för att hon själv inte blev älskad. Hur kan man hata barn?

Anonym sa...

Du kanske kan göra henne på smällen Don, om du har något tryck i sprutan. Barnlösa kvinnor är det värsta jag vet.

Fidel

Anonym sa...

Roligast är kanske att hon blir utslängd från krogen i samma veva som hon skriver det där. Hon har absolut rätt, det är klart att det bästa man kan uträtta i sitt liv är att vara packad på krogen. HAHAHAHAHA!!!